τηλέφωνο παραγγελιών 2310 278301

- 10%

Κάντε το...Κλικ στη Ζωή σας!

Αρχική τιμή: 5,00  
4,50
Κερδίζετε : 0,50 (10%)
117
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου ο Τάσος Ζαχαριάδης μας οδηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο στον κόσμο της ηλεκτρονικής τραπεζικής.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν χρηστικό οδηγό που θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε χρόνο και χρήμα εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που μας προσφέρουν οι ελληνικές τράπεζες μέσα από τα εναλλακτικά δίκτυα τους.

Διαθέτοντας έναν υπολογιστή και πρόσβαση στο σύστημα της τράπεζας, μπορεί κάποιος να εκτελέσει μια σειρά από συναλλαγές όπως μεταφορές κεφαλαίων, πληρωμές οφειλών σε ιδιώτες και στο δημόσιο, πληρωμές καρτών, εξόφληση λογαριασμών ρεύματος, τηλεφώνου, νερού και πολλών άλλων.

Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για το e-banking συγκεντρωμένα σε ένα βιβλίο : παρεχόμενες υπηρεσίες, ασφάλεια συναλλαγών, τα sites των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, ο Διεθνής Τραπεζικός Λογαριασμός ή IBAN.

Με ένα κλικ λοιπόν, έτσι απλά, εύκολα και γρήγορα μπαίνετε στον κόσμο της ηλεκτρονικής τραπεζικής και μετά από λίγο καιρό εξάσκησης θα μπορείτε να κάνετε στην άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας πράγματα που μέχρι τώρα σας φαίνονταν απλησίαστα.

Τολμήστε και κάντε το επόμενο βήμα διευκολύνοντας τη ζωή σας!

Προμηθευτής:
Μέθεξις
Μορφή:
Βιβλίο
Διαστάσεις:
21x14
ISBN:
978-618-5226-10-7
Αριθμός Σελίδων:
44
Έτος Έκδοσης:
2016
Συγγραφέας:
Τάσος Ζαχαριάδης