τηλέφωνο παραγγελιών 2310 278301

- 10%

Ο Χειμώνας μέσα μου

Αρχική τιμή: 15,00  
13,50
Κερδίζετε : 1,50 (10%)
88
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Μία μικρή γερμανίδα μεγαλώνει με τη μικρότερη αδελφή της χαρούμενα και ξέγνοιαστα, την εποχή του μεσοπολέμου στην Αθήνα κάτω από τον Αττικό ουρανό, σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον γεμάτο από συμμαθήτριες και φίλους. Ο πόλεμος που φαίνεται να έρχεται είναι γι αυτήν κάτι απόμακρο, αν και τα σημάδια του ήδη αρχίζουν να την αγγίζουν. Πριν ακόμα ξεσπάσει ο ανεμοστρόβιλος του πολέμου γνωρίζει τον έρωτα και τον χάνει αμέσως μέσα στην αντάρα που σηκώνει η καταστροφή, αλλά τον ξαναβρίσκει εντελώς τυχαία και γαντζώνεται επάνω του με όλη της τη δύναμη.
Η αγάπη αυτή της δίνει δύναμη και κουράγιο να ξεκινήσει μία νέα ζωή μακριά από τη χώρα της και τους δικούς της, με μόνο στήριγμά της τον άνθρωπο που αγάπησε. Η ζωή όμως είναι μαζί της πολύ σκληρή και της στερεί σχεδόν τα πάντα. Τα κτυπήματα αυτά της ζωής την τσακίζουν και την κάνουν να πέσει στα γόνατα. Δεν το βάζει όμως κάτω. Με απαράμιλλο πείσμα στέκεται πάλι στα πόδια της και κατορθώνει το ακατόρθωτο. Να στήσει την οικογένειά της σωστά προστατεύοντάς την με ανεξάντλητο σθένος έναντι οποιασδήποτε ξένης επιβολής.
Είναι μία γυναίκα που αποπνέει δύναμη, θάρρος κι αποφασιστικότητα. Είναι ακόμα μία, ανάμεσα στο πλήθος αυτό των σπάνιων γυναικών που ζύμωσαν μια ολόκληρη γενιά και τη γαλούχησαν με αδαμάντινες αξίες και διηνεκείς υποθήκες για τη ζωή.
Προμηθευτής:
Μέθεξις
Μορφή:
Βιβλίο
Διαστάσεις:
14x21
ISBN:
978-960-6796-93-7
Αριθμός Σελίδων:
484
Έτος Έκδοσης:
2015
Συγγραφέας:
Κωνσταντίνος Τσιφτσής
Εικονογράφος:
Πηνελόπη Παπανδρέου