Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

τηλέφωνο παραγγελιών 2310 278301

- 10%

Το φώς της ηλιαχτίδας

Αρχική τιμή: 15,00  
13,50
Κερδίζετε : 1,50 (10%)
181
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Είκοσι χρόνια πέρασαν από την τελευταία συνάντηση της Λυδίας με τον πατέρα της. Δεν τον αναζήτησε όλα αυτά τα χρόνια, δεν του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να της εξηγήσει. Μέσα της φώλιαζαν συναισθήματα πικρίας, θυμού και πόνου. Μια επιστροφή στο παρελθόν τη φόβιζε. Πίστευε πως θα περιερχόταν σε μια επώδυνη κατάσταση που θα άλλαζε τη ζωή της για πάντα. Αυτό το φοβόταν και απέφευγε το πισωγύρισμα.
Κάποια στιγμή ένιωσε πως έπρεπε να απευθυνθεί στο παρελθόν. Να ψάξει και να μάθει κάποιες αλήθειες. Να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που την ταλάνιζαν όλα αυτά τα χρόνια. Να τα βρει με τον εαυτό της ήθελε! Να κλείσει παλιούς λογαριασμούς επιδίωκε! Να αντιμετωπίσει τους δαίμονές της επιθυμούσε, που της κατέτρωγαν την ψυχή, και να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της.
Η αναζήτηση του πατέρα και του αδελφού της μπήκε σε πρώτη προτεραιότητα.
Έτσι, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ταξίδι της στη Βουρβουρού Χαλκιδικής. Αρχίζοντας από εκεί όπου έζησε τις πιο ευτυχισμένες μέρες της παιδικής της ηλικίας. Ξεκίνησε την αναζήτηση από εκεί, όπου βίωσε επίσης με πόνο τον χωρισμό των γονιών της.
Το ταξίδι αυτό στάθηκε η αφορμή να γνωρίσει τον Μιχαήλ. Τον άντρα των ονείρων της. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα γεννηθεί ανάμεσά τους. Ένας έρωτας μοναδικός, που θα εμπλουτίσει τη ζωή τους με πρωτόγνωρα συναισθήματα πόθου, αγάπης και ευτυχίας.
Η μοίρα όμως άλλα τους επιφύλασσε. Ούτε που θα μπορούσε να διανοηθεί πόσο γρήγορα θα άλλαζαν όλα! Πως από τη μια στιγμή στην άλλη ο έρωτάς τους θα γινόταν εχθρός, εξαιτίας των λαθών του παρελθόντος. Τόσο πολύ μάλιστα που θα τους οδηγούσε στο χωρισμό και στη φυγή της ίδιας στο εξωτερικό. Ένας απαγορευμένος έρωτας….
Είναι άραγε το τέλος της διαδρομής για την αγάπη τους; Μιας αγάπης που δεν πρόλαβε να ανθίσει.
Έπαψε η μοίρα να νοιάζεται και να σχεδιάζει γι αυτούς; Θα συναντηθούν οι δρόμοι για να συνεχίσουν τη ζωή τους από εκεί που σταμάτησαν ή το βέλος της αγάπης τους δείχνει διαφορετικά μονοπάτια;
Προμηθευτής:
Μέθεξις
Μορφή:
Βιβλίο
Διαστάσεις:
24*17
ISBN:
978-618-5226-83-1
Αριθμός Σελίδων:
450
Έτος Έκδοσης:
2019
Συγγραφέας:
Μαρία Σαββίδου Ιακωβίδου