Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

τηλέφωνο παραγγελιών 2310 278301

- 10%

Η Αγία Ρωσσία στον Άθω

Αρχική τιμή: 15,00  
13,50
Κερδίζετε : 1,50 (10%)
156
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Η Τσαρική Ρωσσία, η Επανάσταση των Μπολσεβίκων, η Σοβιετική Ένωση και η μετακομμουνιστική Ρωσσία δεν αποποιήθηκαν ποτέ τον τίτλο του Διαδόχου της πρωτεύουσας της Χριστιανοσύνης και της Τρίτης Ρώμης. Αυτό το γεγονός συμπεριέλαβε φυσικά και την παρουσία της Μόσχας στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος (φωτογραφία) στο Άγιο Όρος. Οι εμμονές αυτές του Πατριαρχείου «Πασών των Ρωσσιών» ήσαν οι μόνιμες τριβές με το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και τα άλλα Πατριαρχεία.
Από το αφήγημά μου που βασίστηκε σε ιστορικά γεγονότα ο αναγνώστης θα κρίνει τη διαχρονική δράση των Ρώσσων να αποκαλούν το Άγιο Όρος «Ρωσσικό Άθω».
Οι ανταγωνισμοί της Μικρορωσσίας-Ουκρανίας με τη Μεγάλη Ρωσσία, πήρε τελική μορφή το καλοκαίρι του 2016, όταν η Μόσχα ανέκτησε την ηγεμονία του «Ρούσσικου Μοναστηριού».
Οι πράσινες στέγες στο Ρωσσικό, οφείλονται στη χρήση φύλων χαλκού αντί μολύβδου για την κάλυψη των στεγών.

 

Ένα προφητικό βιβλίο που προαναγγέλλει από τις αρχές του χρόνου τα δραματικά γεγονότα στις σχέσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κων/πόλεως με το Πατριαρχείο της Μόσχας και μήλον της έριδος το Πατριαρχείο της Ουκρανίας. Γιατί η Δύση, επιθυμεί τώρα τη δημιουργία ενός θρησκευτικού "ΝΑΤΟ".

Προμηθευτής:
Μέθεξις
Μορφή:
Βιβλίο
Διαστάσεις:
17x24
ISBN:
978-618-5226-49-7
Αριθμός Σελίδων:
418
Έτος Έκδοσης:
2018
Συγγραφέας:
Φαίδων Γιαγκιόζης