Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

τηλέφωνο παραγγελιών 2310 278301

Είδατε Πρόσφατα Είδατε Πρόσφατα

Μέθοδοι Πληρωμής

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

Πιστωτική κάρτα Visa και Mastercard

Προπληρωμένη πιστωτική κάρτα (Visa και Mastercard)

Αντικαταβολή

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Paypal

 

Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε έχετε την ευχέρεια μέσα από το σύστημά μας να διαλέξετε τρόπο πληρωμής.

Αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα, θα μεταφερθείτε μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) στο σύστημα της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό και τον τύπο της κάρτας, το ονοματεπώνυμο του κατόχου, την ημερομηνία λήξης και τον Κωδικό Επαλήθευσης CVV2 (για Visa) ή CVC2 (για MasterCard.

Η Μέθεξις λειτουργεί σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς, η οποία και διαβεβαιώνει για την ασφάλεια των συναλλαγών μας. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν καταγράφονται στη βάση δεδομένων μας, η αποστολή και διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας με τη χρήση του πρωτοκόλλου Secure Socket Layer (SSL)-128-bit (SSL 128 bit) από το winbank paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.

Πληρωμή με Αντικαταβολή Τα προϊόντα που έχετε επιλέξει αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, και με τον τρόπο που ορίζετε εσείς. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής είναι περίπου 2 € με ΕΛΤΑ και 3.5 € με Courier (ταχυμεταφορά). Αν έχετε παραγγείλει με αντικαταβολή τα προϊόντα έρχονται μέσω ΕΛΤΑ ή Courier (το ορίζετε εσείς κατά την παραγγελία) και ο χρόνος παράδοσης είναι 3 - 5 εργάσιμες μέρες μέσω ΕΛΤΑ και 1-3 εργάσιμες μέρες μέσω Courier (ταχυμεταφορά). Σε περίπτωση που η αγορά σας υπερβαίνει τα 50 € τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Σας επισημαίνουμε ότι τα έξοδα της αντικαταβολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη και είναι 4 € είτε πρόκειται για παραγγελία που αποστέλλεται μέσω ΕΛΤΑ είτε μέσω Courier.

Μετά την αποστολή των προϊόντων σας αποστέλλουμε mail με το οποίο σας ενημερώνουμε για την μέρα καθώς και τον μοναδικό αριθμό αποστολής της παραγγελία σας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Αν επιλέξετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πρέπει να καταθέσετε το αντίστοιχο ποσό των αγορών σας στο λογαριασμό: Τράπεζα Πειραιώς GR33 0172 3520 0053 5203 5225 571 Είτε με την φυσική σας παρουσία στην τράπεζα είτε μέσω web-banking. 

Σχόλια

Παρακαλώ δώστε ονοματεπώνυμο δικαιούχου στην Τράπεζα Πειραιώς
New post