Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

τηλέφωνο παραγγελιών 2310 278301

Είδατε Πρόσφατα Είδατε Πρόσφατα

Πολιτική απορρήτου - Όροι χρήσης

 

Από την 25.5.2018 εφαρμόζεται ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, γνωστός ως GDPR, με τον οποίο ενισχύεται η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι Εκδόσεις Μέθεξις και ο διαχειριστής του σχετικού Ιστοτόπου metheksis.gr, books4all.gr, suigeneris.gr («Φορέας»), η οποία εδρεύει στην Καλαμαριά, Αργυρουπόλεως 14, 55131, συμμορφώνεται πλήρως με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία αναφορικά με την συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών και ευαίσθητων δεδομένων.

Σκοπός της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Απορρήτου (εφεξής καλούμενη “Πολιτική”), είναι να σας ενημερώσουμε αναφορικά με το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε, τον τρόπο και τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε, τους τρίτους με τους οποίους μοιραζόμαστε τα δεδομένα αυτά, καθώς και τα δικαιώματα πελάτών-συνεργάτών (εφεξής Πελάτες-Συνεργάτες στο αντίστοιχο γένος).

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Πελάτών-Συνεργάτών διέπεται από την παρούσα Πολιτική και την ισχύουσα περί προστασίας προσωπικών δεδομένων νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένου του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων).

Η περιήγηση στους ιστότοπους του Φορέα (url: metheksis.gr, methexis.gr, books4all.gr, suigeneris.gr, thessaloniki4all.gr, acapella.gr ) και η συμμετοχή υπό οιαδήποτε ιδιότητα συνιστά έμπρακτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων & Προϋποθέσεων Χρήσης αυτού του διαδικτυακού τόπου, της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Απορρήτου, καθώς και της Πολιτικής για τα Cookies. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε, παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του ιστοτόπου και των παρεχόμενων υπηρεσιών (όπως π.χ. η εγγραφή ως πελάτης).

Προσωπικά Δεδομένα

«Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα/ προσωπικά δεδομένα» αποτελεί κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»). Το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

Ο Φορέας διαχειριστής του παρόντος ιστοτόπου ενεργεί ως υπεύθυνος επεξεργασίας, συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα που οικειοθελώς του χορηγείτε όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο, όταν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου (π.χ. δήλωση συμμετοχής, εγγραφή στο newsletter, συμμετοχή στην αρθρογραφία κλπ.) ή όταν επιλέγετε καθ’ οιονδήποτε τρόπο να επικοινωνήσετε με τον.

Μπορείτε να αρνηθείτε να χορηγήσετε προσωπικά σας δεδομένα (εξαιρούμενων αυτών που σχετίζονται με τη χρήση πρωτοκόλλων επικοινωνίας στο διαδίκτυο που κατά κανόνα συλλέγονται όταν επισκέπτεσθε έναν ιστότοπο), ωστόσο, στην περίπτωση αυτή ορισμένες λειτουργίες του ιστοτόπου μας, περιλαμβανομένων υπηρεσιών που παρέχονται μέσω αυτού, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ή να μην αποδίδουν σωστά.

Στόχος του Φορέα είναι τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας να συνάδουν με τον σκοπό για τον οποίο προορίζονται, να είναι ακριβή, πλήρη και να υποβάλλονται σε νόμιμη και θεμιτή επεξεργασία, με διαφανή τρόπο.

Σημαντικές πληροφορίες προς Εσάς:

α) Ο Φορέας δεν συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών. Ως επισκέπτες του ιστοτόπου του Συνεδρίου μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι κανένα απολύτως προσωπικό σας στοιχείο δεν αποθηκεύεται ή χρησιμοποιείται από εμάς.

β) Ο υπεύθυνος επεξεργασίας με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με οποιοδήποτε θέμα αφορά τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα είναι διαθέσιμος στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@metheksis.gr  και θα απαντήσει άμεσα σε κάθε ερώτημά σας.

γ) Ο Φορέας συλλέγει προσωπικά στοιχεία των Πελάτών-Συνεργάτών προκειμένου να:

– χρησιμοποιηθούν για την ομαλή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας
– επικοινωνήσουμε με εσάς

δ) Τα στοιχεία των Πελάτών-Συνεργάτών που συλλέγονται και χρησιμοποιούνται είναι τα κάτωθι:

  1. Το ονοματεπώνυμό σας
  2. Η εταιρεία / ο οργανισμός στον οποίο εργάζεστε
  3. Η επαγγελματική σας ιδιότητα
  4. Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email)
  5. Το τηλέφωνό σας
  6. Η διεύθυνσή σας
  7. Ο αριθμός φορολογικού σας μητρώου (Α.Φ.Μ.) και η Δ.Ο.Υ. στην οποία ανήκετε σε περίπτωση που ζητήσετε τιμολόγιο
  8. Αριθμός αστυνομικής Ταυτότητας σε περίπτωση που συναφθεί συμφωνητικό συνεργασίας.

ε) Πότε τα συλλέγουμε και πώς τα χρησιμοποιούμε:
Τα ανωτέρω στοιχεία μάς τα χορηγείτε οικειοθελώς κατά την έναρξη της συνεργασίας. Τα στοιχεία αυτά παραμένουν στην κατοχή μας και χρησιμοποιούνται μόνο για την εξυπηρέτηση των ανωτέρω σκοπών για τους οποίους έχετε ενημερωθεί και ρητά συναινέσει διά της χορηγήσεως των σχετικών στοιχείων.

Δεν δίδουμε κανένα σας στοιχείο σε τρίτους και δεν παρέχουμε πρόσβαση σε αυτά σε κανέναν πλην όσων αναφέρονται κατωτέρω υπό την κεφαλίδα Αποδέκτες Προσωπικών Δεδομένων, δηλαδή σε εξωτερικούς συνεργάτες μας που ενεργούν για λογαριασμό μας.

Τα προσωπικά σας στοιχεία υποβάλλονται σε σύννομη και θεμιτή επεξεργασία με διαφανή τρόπο σε σχέση με εσάς. Συλλέγονται για τους ανωτέρω καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τους σκοπούς αυτούς. Είναι κατάλληλα, συναφή και περιορίζονται στο αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία.

Η τήρηση των προσωπικών δεδομένων σας θα διαρκεί για όσο διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική, εκτός εάν η ελληνική νομοθεσία επιτάσσει ή επιτρέπει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια η διατήρηση των δεδομένων να μην υπερβαίνει τον αναγκαίο χρόνο του σκοπού λήψης τους. Τα κριτήρια που διέπουν τον καθορισμό του χρόνου τήρησης των δεδομένων περιλαμβάνουν τα εξής: (α) όσο διαρκεί η μεταξύ μας σχέση, (β) όσο απαιτείται προκειμένου να βρίσκεται ο Φορέας σε συμμόρφωση με νόμιμη υποχρέωση που τον βαρύνει, (γ) όσο κρίνεται σκόπιμο ενόψει της νομικής θέσης στην οποία βρισκόμαστε (όπως υπεράσπιση δικαιωμάτων ενώπιον δικαστηρίων, έλεγχοι ρυθμιστικών αρχών κ.λπ.).

Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υποβάλλονται σε καμία επεξεργασία κατά τρόπο που δεν εγγυάται την ενδεδειγμένη ασφάλειά τους, μεταξύ άλλων την προστασία τους από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και τυχαία απώλεια, καταστροφή ή φθορά, με τη χρησιμοποίηση κατάλληλων τεχνικών ή οργανωτικών μέτρων. Μάλιστα, για την αρτιότερη φύλαξή τους κρυπτογραφούνται με σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης.

Δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, εναντίωσης, μεταφοράς & διαγραφής

Ως υποκείμενο των προσωπικών σας δεδομένων έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε από τον υπεύθυνο επεξεργασίας ενημέρωση σχετικά και δικαίωμα πρόσβασης σε αυτά, ενώ διατηρείτε πάντοτε τη δυνατότητα τροποποίησης ή εναντίωσης σε επεξεργασία, καθώς και τη μεταφορά τους ή τη διαγραφή τους. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη χορηγηθείσα συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία ενώ σε κάθε περίπτωση έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αν αισθάνεστε ότι παραβιάζεται κάποιο από τα δικαιώματά σας που ρυθμίζονται από το ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Τα στοιχεία επικοινωνίας με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα είναι τα εξής: Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ταχυδρομική δ/νση: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, (e-mail) contact@dpa.gr).

Εάν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή ανησυχίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τον Φορέα ή επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@metheksis.gr

Αποδέκτες Προσωπικών Δεδομένων

Ο Φορέας δεν πωλεί, ανταλλάσσει, ενοικιάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα, ούτε προτίθεται να κοινοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε οιονδήποτε, με την εξαίρεση: α) έχοντες ένομο συμφέρον διαχειριστές πνευματικών δικαιωμάτων, στην περίπτωση των συγγραφέων β) παρόχων υπηρεσιών φιλοξενίας διαδικτυακού τόπου/βάσης δεδομένων, γ) παρόχων υπηρεσιών αποστολής newsletters κ.λπ., δ) εκτελούντες την επεξεργασία (φυσικά ή νομικά πρόσωπα).

Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να έχουν επίσης δημόσιες αρχές και υπηρεσίες, εφόσον αυτό απαιτηθεί σε συμμόρφωση με το ισχύον δίκαιο. Σε περίπτωση που ο Φορέας υποστεί οποιαδήποτε μεταβολή ως νομικό πρόσωπο, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταβιβαστούν. Στην περίπτωση αυτή, ο Φορέας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να σας ενημερώσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο για την αλλαγή στον έλεγχο των προσωπικών σας δεδομένων, ενώ θα σας δοθεί μία σαφής επιλογή άσκησης των δικαιωμάτων σας, συμπεριλαμβανομένης της διαγραφής των δεδομένων σας.

Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων εκτός Ε.Ο.Χ. και Παροχή Εγγυήσεων

Ο Φορέας, στο πλαίσιο πώλησης πνευματικών δικαιωμάτων συγγραφέων, ενδέχεται να πραγματοποιήσει διασυνοριακή διαβίβαση εκτός Ε.Ο.Χ. Σε κάθε περίπτωση ο Φορέας συμμορφώνεται απολύτως με τις διατάξεις του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου και πραγματοποιεί τις σχετικές διαβιβάσεις προς τις εταιρείες που εδρεύουν εντός Ε.Ο.Χ. σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Για τις δε εταιρείες που εδρεύουν εκτός Ε.Ο.Χ., η διαβίβαση προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται μόνον εφόσον οι χώρες αυτές παρέχουν επαρκές νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Στην περίπτωση που η τρίτη χώρα δεν παρέχει ικανοποιητικό επίπεδο προστασίας, αντίστοιχο του ευρωπαϊκού, η διασυνοριακή διαβίβαση πραγματοποιείται μόνον κατόπιν συγκεκριμένου συμφωνητικού διαβίβασης των δεδομένων.

Ρητή συγκατάθεση για βιντεοσκόπηση – φωτογράφηση – ζωντανή μετάδοση (live streaming)

Η συμμετοχή σε εκδηλώσεις των εκδόσεων και εν συνεχεία η παρουσία σας στον χώρο παρουσιάσεων ή εκθέσεων με οποιαδήποτε ιδιότητα, συνιστά έμπρακτη και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση-συναίνεσή σας για χρήση από τον Φορέα της εικόνας και των δηλώσεων / εισηγήσεών σας, όπως τυχόν αποτυπωθούν σε βίντεο που θα ληφθεί κατά τις ημέρες διεξαγωγής τους ή/και σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) κατά τη διάρκεια τους στο διαδίκτυο για οποιοδήποτε σκοπό και ιδίως ενημερωτικό, προωθητικό, εμπορικό κλπ. και εν γένει για την προβολή του συγκεκριμένου έργου με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο όπως όλως ενδεικτικώς μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή του διαδικτύου (παρών Ιστότοπος, άλλοι διαδικτυακοί τόποι, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ.) ή οποιουδήποτε άλλου φορέα ήχου και εικόνας (τηλεόραση, ραδιόφωνο).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του ιστοτόπου και την αναβάθμιση της πλοήγησης του επισκέπτη / χρήστη σε αυτόν, ο Φορέας και δη ο ιστότοπος συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των επισκεπτών / χρηστών του Ιστοτόπου, χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP).

Τι είναι τα cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύει ένας ιστότοπος στην ηλεκτρονική σας συσκευή (Η/Υ, tablet, κινητό τηλέφωνο κ.λπ.) κάθε φορά που τον επισκέπτεστε.

Τα cookies «υπενθυμίζουν» στον ιστότοπο τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας, συνεπώς η χρήση τους σάς απαλλάσσει από την υποχρέωση να τις καταχωρίζετε εκ νέου κάθε φορά που τον επισκέπτεστε.

Περαιτέρω τα cookies συμβάλλουν στην ανάλυση της χρήσης του ιστοτόπου από κάθε επισκέπτη / χρήση καθώς και στην επισήμανση τυχόν προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο επισκέπτης / χρήστης κατά την περιήγησή του σε αυτόν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies μπορείτε να βρείτε στον διαδικτυακό τόπο www.allaboutcookies.org.

Ποια cookies χρησιμοποιούμε

Στον Ιστότοπο χρησιμοποιούμε βασικά cookies, cookies επιδόσεων, λειτουργικότητας, καθώς επίσης και διαχείρισης κίνησης.

Χρησιμοποιούμε δύο κατηγορίες cookies:

  • Session cookies (προσωρινά cookies) – Παραμένουν στη συσκευή σας μέχρι να εγκαταλείψετε τον ιστότοπο.
  • Persistent cookies (μόνιμα cookies) – Παραμένουν στη συσκευή σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή μέχρι να τα διαγράψετε εσείς. Η διάρκεια παραμονής τους στη συσκευή σας εξαρτάται από τη διάρκεια ζωής του συγκεκριμένου cookie και τις ρυθμίσεις του browser σας.

Τα cookies αποθηκεύονται στη συσκευή σας μόνον εφόσον δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Εάν δεν αποδεχθείτε τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και η λειτουργικότητα του ιστότοπου.

Βασικά cookies

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου. Σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση σε αυτόν και να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές.

Cookies επιδόσεων

Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, π.χ. ποιες σελίδες επισκέπτεστε τακτικότερα. Οι πληροφορίες που συλλέγουν είναι συγκεντρωτικές και χρησιμοποιούνται αποκλειστικώς για τη βελτίωση των επιδόσεων του ιστότοπου.

Cookies λειτουργικότητας

Τα cookies λειτουργικότητας βοηθούν τον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές σας προκειμένου να επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας στον ιστότοπο μέσω των προσωποποιημένων λειτουργιών.

Διαχείριση κίνησης

Στον ιστότοπο χρησιμοποιούμε cookies διαχείρισης της κίνησης προκειμένου να εντοπίζονται άμεσα τυχόν τεχνικά προβλήματα που εμφανιστούν κατά την περιήγηση του επισκέπτη / χρήστη. Με τον τρόπο αυτό μας δίνεται η δυνατότητα να διορθώνουμε τυχόν τεχνικά λάθη και να βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τύποι cookie που χρησιμοποιούνται από το healthpolicycongress.gr

Ονομασία cookie

Λειτουργία cookie

__utma,
__utmb,
__utmc,
__utmz
(google analytics)

Τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για τη συλλογή πληροφοριών στον τρόπο χρήσης του ιστότοπου από τους επισκέπτες. Τα cookies αυτά συλλέγουν ανώνυμα πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού επισκεπτών, από ποιον ιστότοπο μας επισκέφτηκαν και ποιες σελίδες επισκέφτηκαν.

NID, PREF

Cookies της google για προτιμήσεις χρήστη.

 

Google Analytics

Ο παρόν Ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για να αναλύσει τη χρήση του. Το Google Analytics συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου μέσω cookies. Οι πληροφορίες που συλλέγονται σχετικά με τον ιστότοπό μας χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αναφορών σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου μας. Η συλλογή και επεξεργασία δεδομένων από το Google Analytics διατίθεται εδώ: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=el

Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε ή να διαγράψετε τα cookies

Μπορείτε να επιτρέψετε, να περιορίσετε, να αποκλείσετε ή να διαγράψετε τα cookies που αποθηκεύονται στις ηλεκτρονικές σας συσκευές από τον Ιστότοπό μας, ανά πάσα στιγμή, τροποποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας στο Διαδίκτυο. Η παραμετροποίηση κάθε προγράμματος περιήγησης διαφέρει, ωστόσο η ρύθμιση των cookies γίνεται ως επί το πλείστον από το μενού των «Προτιμήσεων» ή των «Εργαλείων».

Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στο μενού «Βοήθεια» του προγράμματος που χρησιμοποιεί η συσκευή σας.

Σημειώνεται ότι: α) η διαγραφή των cookies του Ιστοτόπου από το πρόγραμμα περιήγησής της συσκευής σας συνεπάγεται την αποσύνδεσή σας από τον Ιστότοπο και τη διαγραφή των αποθηκευμένων προτιμήσεών σας, β) ο αποκλεισμός των cookies του Ιστοτόπου από το πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής σας συνεπάγεται την αδυναμία σύνδεσης με αυτόν και κατ’ επέκταση την πρόσβασή σας σε περιορισμένες λειτουργίες αυτού.

Από τις ρυθμίσεις του προγράμματος πλοήγησης που χρησιμοποιείτε, έχετε τη δυνατότητα:

α) να επιτρέπετε cookies από τον Ιστότοπο κατά την επίσκεψή σας, αλλά να αποκλείετε ταυτοχρόνως cookies από ιστότοπους στους οποίους ανήκουν διαφημίσεις ή εικόνες που εμφανίζονται σε σελίδες του Ιστοτόπου (cookies τρίτου μέρους),
β) να διαγράφετε cookies συγκεκριμένης περιόδου

Πληροφορίες web log

Ο υπολογιστής του κάθε χρήστη του διαδικτύου λαμβάνει μία διεύθυνση IP κάθε φορά που αυτός έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Μέσω αυτής, ο υπολογιστής του χρήστη μπορεί να λαμβάνει και να αποστέλλει δεδομένα. Γενικά, κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στο Διαδίκτυο, η διεύθυνση ΙΡ του χρήστη αλλάζει. Όμως, υπό κάποιες συνθήκες (π.χ. με κάποιες συνδέσεις broadband) η διεύθυνση ΙΡ του χρήστη καθίσταται σταθερή. Μία σταθερή διεύθυνση ΙΡ μπορεί να συσχετισθεί με τον συγκεκριμένο υπολογιστή χρήστη και συνεπώς μπορεί να οδηγεί σε προσωπικές πληροφορίες του χρήστη. Οι πληροφορίες Web log είναι μη προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από τον υπολογιστή που φιλοξενεί τον ιστότοπο κάθε φορά που τον επισκέπτεται κάποιος χρήστης. Παραδείγματα του τύπου των πληροφοριών που μπορεί να συλλέγονται με τη χρήση της διεύθυνσης ΙΡ ή / και των web log πληροφοριών περιλαμβάνουν λεπτομέρειες της ημερομηνίας και της ώρας επίσκεψης στον ιστότοπο και τον τύπο του browser και του λειτουργικού συστήματος υπολογιστή που χρησιμοποιήθηκε. Εμείς, ή οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποί μας, χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση ΙΡ του χρήστη του διαδικτύου ή και τις πληροφορίες web log για να συλλέξουμε συγκεντρωτικές πληροφορίες για το πώς γίνεται χρήση του Ιστοτόπου και για το πώς ο Ιστότοπός μας μπορεί να βελτιωθεί.

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

Ο Φορέας διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρεί οποτεδήποτε και κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια την παρούσα Πολιτική. Οποιαδήποτε αναθεώρηση θα εμφανίζεται εγκαίρως σε αυτή την ιστοσελίδα, ενώ θα υπάρχει σαφής ένδειξη με την ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης. Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά την παρούσα Πολιτική, ώστε να είστε ενήμεροι για τυχόν τροποποιήσεις ή επικαιροποιήσεις αυτής. Εφόσον εξακολουθείτε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο και/ή να κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας, τεκμαίρεται ότι έχετε διαβάσει, έχετε κατανοήσει και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα οποιαδήποτε αναθεώρηση της Πολιτικής μας, η οποία προσηκόντως έχει αναρτηθεί στην παρούσα ιστοσελίδα.

 

 

΄Οροι Χρήσης

 

1.Τα προσωπικά σας στοιχεία (διεύθυνση, τηλ, κτλ.) δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους και χρησιμοποιούνται μόνο για την διεκπεραίωση της συναλλαγής.

 

2. Έξοδα αποστολής.

Το κόστος αποστολής των βιβλίων διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος τους και τις τρέχουσες τιμές των ΕΛΤΑ. Μέχρι ένα κιλό τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής είναι περίπου τέσσερα (4) euro.

Για αγορές πάνω από 50€ δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.

 

3.Αγορές με πιστωτική κάρτα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς, η οποία και διαβεβαιώνει για την ασφάλεια των συναλλαγών μας. Τα τραπεζικά στοιχεία δεν καταγράφονται στη βάση δεδομένων μας, η αποστολή και διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας (SSL 128 bit) από το winbank paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.

 

4. Αγορές με αντικαταβολή.

Στις αγορές με αντικαταβολή το κόστος της αντικαταβολής επιβαρύνει τον παραλήπτη.

---------------------------------------------------------------

Συχνές ερωτήσεις:

1.Πως μπορώ να αγοράσω;

Καταρχήν πρέπει να γραφτείτε ως μέλος στην ιστοσελίδα.

Για να  αγοράσετε κάποιο προϊόν πατάτε το κουμπί "Προσθήκη στο καλάθι" όταν βρείτε το προϊόν που επιθυμείτε να αγοράσετε και αυτό θα προστεθεί αυτομάτως στο καλάθι των αγορών σας.

Αν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την επιλογή του προϊόντος που ήδη επιλέξατε και βρίσκετε στο καλάθι σας, μπορείτε απλώς να το βγάλετε από εκεί πατώντας το εικονίδιο του κάδου ανακύκλωσης στην ιστοσελίδα του καλαθιού σας.

Αφού τοποθετήσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε στο ''Καλάθι'', τότε πατάτε το κουμπάκι ''Ταμείο'' όπου εκεί βλέπετε το συνολικό ποσό των αγορών σας, τα είδη που διαλέξατε και επιλέγετε εσείς τον τρόπο που θέλετε να σας τα αποστείλουμε (Ελτα ή Courier) καθώς και τον τρόπο που θα μας πληρώσετε (αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα).

 

2.Πως γίνομαι μέλος;

Κάτω από το πεδίο που ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό υπάρχει σύνδεσμος που λέει: «Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή». Πατάτε εγγραφή και ακολουθείτε τις οδηγίες. Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία σας θα σας αποσταλεί αυτόματα ένα mail ενεργοποίησης του λογαριασμού.

 

3.Συμπλήρωσα τα στοιχεία μου και δεν ήρθε mail ενεργοποίησης.

Κάποιοι πάροχοι ίντερνετ και κάποια εταιρικά κέντρα διαχείρισης αλληλογραφίας αναγνωρίζουν τα mail ενεργοποίησης ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το mail ενεργοποίησης να καταλήγει στον φάκελο spam mail ή και να μην παραδίδεται καθόλου. Ελέγξτε τον φάκελο spam mail ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@metheksis.gr.

 

4. Δεν έχω πιστωτική κάρτα, τι να κάνω;

Κατά τη διάρκεια που συμπληρώνετε την φόρμα αγοράς, υπάρχει επιλογή "πληρωμή με αντικαταβολή".

 

5. Πως ξέρω ότι δεν θα εκμεταλλευτείτε τα στοιχεία της κάρτας μου;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας λειτουργεί σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς, η οποία και διαβεβαιώνει για την ασφάλεια των συναλλαγών μας. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μεταφέρεστε στον ασφαλή server (redirection) της τράπεζας Πειραιώς. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν καταγράφονται στη βάση δεδομένων μας και η αποστολή και διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας (SSL 128 bit) από το winbank paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.

6. Πως παραλαμβάνω τα βιβλία;

Τα προϊόντα που έχετε επιλέξει αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, και με τον τρόπο που ορίζετε εσείς. Το κόστος αποστολής των βιβλίων διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος τους.

Αν έχετε παραγγείλει με αντικαταβολή τα προϊόντα έρχονται μέσω ΕΛΤΑ και ο χρόνος παράδοσης του είναι αυτός που ορίζετε από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Σε περίπτωση που η αγορά σας υπερβαίνει τα 50euro τότε η αντικαταβολή επιβαρύνει το www.metheksis.gr. Για παραγγελίες μικρότερης αξίας επιβαρύνεστε με το αντίστοιχο τέλος.

 

Αν παραγγείλετε με πιστωτική κάρτα τότε η αποστολή γίνεται με Courier ή με συστημένο γράμμα μέσω των ΕΛΤΑ με παράδοση στη διεύθυνση που μας έχετε δώσει και με την χρέωση που έχετε προπληρώσει. Η παράδοση συνήθως γίνεται την επόμενη μέρα αν δεν είναι σαββατοκύριακο ή αργία και αν έχετε πραγματοποιήσει την παραγγελία σας έως την 13:00 ώρα.

 7.Πως κάνω download το e-book που αγόρασα;

 Τα e-book προϋποθέτουν χρήση πιστωτικής κάρτας. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή τα στοιχεία πιστοποιούνται από την τράπεζα και αν συμφωνούν εγκρίνεται το download (μεταφόρτωση).Αμέσως μετά (εντός πέντε λεπτών) σας αποστέλλεται ένα e-mail με τον σύνδεσμο και τον κωδικό της μεταφόρτωσης. Εναλλακτικά μπορείτε να πατήσετε πάνω στις πληροφορίες αγοράς και πατώντας πάνω στο βιβλίο που αγοράσατε να ξεκινήσετε τη διαδικασία μεταφόρτωσης.